Προφιλ

Μάθετε για εμάς και το έργο μας - Πρότυπο κέντρο λογοθεραπείας Λευκάδα
ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΓΑΒΡΙΛΗ

ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ – ΛΟΓΟΠΕΔΙΚΟΣ

Καθηγήτρια Λογοθεραπείας Ανώτατου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Ιωαννίνων. Κάτοχος διπλώματος PECS για άτομα με διάχυτη αναπτυξιακή διαταραχή, μέλος του Πανελληνίου Συλλόγου Λογοπεδικών.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΕΜΑΣ;

Πρότυπο κέντρο λογοθεραπείας Λευκάδα
ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ

Εμπιστευτείτε την υποστήριξη του παιδιού σας σε ένα ευχάριστο περιβάλλον, με άρτια καταρτισμένο προσωπικό και κατάλληλα επιλεγμένο ψυχοπαιδαγωγικό υλικό.
ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Έχουμε μεγάλη εμπειρία στον χώρο και προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες λογοθεραπείας, εργοθεραπείας και ειδικής αγωγής προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας.
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

Με την βοήθεια του παιδιού και των γονέων του και ακολουθώντας σύγχρονες επιστημονικές μεθόδους και αγάπη το αποτέλεσμα είναι θα είναι το επιθυμητό.
ΣΥΝΕΠΕΙΑ

Στα κέντρα μας αναλαμβάνουμε με συνέπεια και υπευθυνότητα την διάγνωση και αποκατάσταση ενός μεγάλου εύρους διαταραχών στον λόγο, τη συμπεριφορά και στην επικοινωνία.
ΕΧΕΜΥΘΕΙΑ

Το Πρότυπο κέντρο λογοθεραπείας Λευκάδα της Σταυρούλας Γαβρίλη λειτουργεί  με ανθρωπιά και ευαισθησία απέναντι στο κάθε πρόβλημα και κάτω από απόλυτη εχεμύθεια.
ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ

Με αρωγό την υψηλή επιστημονική μας κατάρτιση, την συνεχή ενημέρωση προσφέρουμε εξατομικευμένα προγράμματα λογοθεραπείας σε παιδιά και ενήλικες. Πρότυπο κέντρο λογοθεραπείας Λευκάδα.
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ

Η αξιολόγηση προϋποθέτει την εκτίµηση όλων των πτυχών της επικοινωνιακής ικανότητας
και των ιδιαιτέρων αναγκών του ατόµου και την συνεργασία µε επαγγελµατίες άλλων κλάδων.
ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ

Δρούμε με στόχο την αποκατάσταση και την επανένταξη στην κοινωνική και επαγγελµατική ζωή του ατόμου και συµβάλλουμε στην ανάκτηση της βέλτιστης λειτουργικότητας και επικοινωνίας.Σταυρούλα Γαβρίλη

Η Σταυρούλα Γαβρίλη είναι πτυχιούχος Λογοθεραπευτής, απόφοιτος του Ανώτατου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Ιωαννίνων με εμπειρία στην αποκατάσταση αρθρωτικών, φωνολογικών διαταραχών, διαταραχών ροής ομιλίας, καθυστέρηση στην ανάπτυξη του λόγου, βαρηκοΐα, διάχυτων αναπτυξιακών διαταραχών και αποκατάσταση επίκτητων νευρολογικών διαταραχών σε παιδιά και ενήλικες.


ΜΕ ΑΓΑΠΗ, ΣΕΒΑΣΜΟ & ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ

To Πρότυπο κέντρο λογοθεραπείας Λευκάδα με γνώμονα την μοναδικότητα κάθε ατόμου και με σεβασμό στις ξεχωριστές δεξιότητες και τις ιδιαίτερες ανάγκες του, παρέχουμε εξατομικευμένα προγράμματα θεραπευτικής παρέμβασης τα οποία, σε συνδυασμό με την στοχοθεσία του ειδικού θεραπευτή, αποτελούν το ιδανικό πλαίσιο ώστε να επιτευχθεί η άμεση αποκατάσταση κάθε δυσκολίας σε ένα ευχάριστο και κατάλληλα διαμορφωμένο περιβάλλον, χρησιμοποιώντας τις πλέον σύγχρονες μεθόδους.


ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ

Για οποιαδήποτε πληροφορία παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ

Κλείστε ένα δωρεάν ραντεβού για να σας γνωρίσουμε και να μιλήσουμε.

ΡΑΝΤΕΒΟΥ


ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ

Δείτε αναλυτικά τις υπηρεσίες που προσφέρουμε.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ